www.lisejakobsen.dk © 2009 

 

News

 

 

 

 

Bsc

Obligatoriske fag

  • Matematik og databehandling
  • Statistisk dataanalyse
  • Fødevaregrundkursus
  • Fødevarevidenskabsteori
  • Kemi
  • Fødevarekemi
  • Biokemi
  • Fysik
  • Fødevaremikrobiologi
  • Fødevareproduktion
  • Levnedsmiddelteknologi

 

Valgfag

  • Chemical Food safety
  • Food texture & functionality
  • Råvarekvalitet
  • Gastronomisk fødevaredesign og forbrugerpræferencer
  • International Food Legislation & Quality Management
  • Project Management

 

Msc

Valgfag

  • Meat production
  • Tema kursus - Meat as a raw material
  • Meat processing & packaging
  • Physical & chemical changes in foods
  • Risk analysis in food safety
  • Control of foodborne microorganisms
  • Milk processing
  • Dairy product technology
  • Lactic acid bacteria
  • Cool Climate Viticulture and Enology

 

 

 

 

Lise Cecilie Jakobsen

 

 

Tlf:

28536046

 

Email: lise@jakobsendanmark.dk

 

Linkedin profil