www.lisejakobsen.dk © 2009 

 

News

 

 

 

 

 

Hidtidig uddannelse:

 

2009 feb. - 2011 juni.    

Msc. Food Science & Technology

 

Specialets titel:

Microbial safety and quality of mild yoghurts

Vejleder KU-LIFE: Nils Arneborg (na@life.ku.dk)

Vejleder Chr. Hansen A/S: Tina Hornbaek (dkthk@chr-hansen.com)

 

 

2009 juli-aug  

Summer University – Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

  • Fermentation Technology and Systems Biology 

 

2009 feb.           

Bachelor i fødevarevidenskab - Københavns Universitet

  • Fagpakke i Fødevarer, kvalitet og teknologi

 

Bachelorprojektets titel:

Prædiktiv mikrobiologi – Forudsigelse og styring af histaminforgiftning i fiskeprodukter.

Vejleder: Paw Dalgaard (pad@aqua.dtu.dk)

 

2008 feb-juni  

Praktik i forbindelse med studiet

 

2005                  

Påbegynder bachelor studiet i fødevarevidenskab på KU-LIFE

 

2004                  

Kursus på Suhrs husholdningsskole af et halvt års varighed.

 

2001 – 2004    

Virum Gymnasium    

  • 1-3g Matematik linje

 

 

Publiceret litteratur:

Dalgaard, P., Jakobsen, L. and Emborg, J. (2009). Interaction between histamine producing bacteria and prediction of biogenic amine formation in seafood. Abstract for poster presentation at 7th Symposium on Food Microbiology, Helsingør, 13-14 May 2009, Denmark.

 

Dalgaard, P., Jakobsen, L. and Emborg, J. (2009). Interaction between histamine producing bacteria and prediction of biogenic amine formation in seafood. Abstract for oral presentation at 96th Annual Meeting of International Association for Food Protection (IAFP), Grapevine, Texas, 12-15 July 2009, USA.

 

Kurser / Arrangementer :

Personlig branding (10/2010)

Personligt lederskab (10/2010)

 

Selværd og selvtillid - hit med noget mere af det! (09/2010)

Styrk din karriere gennem netværk (05/2010)

Personlig branding (04/2010)

Kend din type og dit talent (03/2010)

Gaven i kritik (03/2010)

Bliv direktør for dit eget liv (05/2009)

Nye mikrobiologiske analysemetoder (04/2009)

Hvordan forankres Lean hos Chr. Hansen A/S (04/2009)

Alt om sushi (02/2009)

The European Food Safety Authority (EFSA) – in a European and a Danish perspective (11/2008)

Det bedste af det bedste – Fødevarer de næste 50 år (11/2008)

Indkapslingsteknologier (10/2008)

Mad i oplevelsesøkonomien (03/2007)

 

Anden uddannelse:

2005 og 2006: Uddannet instruktør indenfor Aerobic, Step, Body toning, Thai bo og boldtræning hos Clubmix Education.

 

Erhvervserfaring:                                                                                              

2005 - ?

Arbejder som aerobicinstruktør hos bl.a. fitnessDK og FitnessWorld.                                           

 

2004 - 2008

Arbejder som kantinevikar for vikarbureauet Temp team for diverse firmaer.

 

Diverse:

Derudover har jeg i hovedparten af studietiden på KU-LIFE været ”First contact buddy” for internationale studerende.

Denne funktion har bestået i at hjælpe internationale studerende ved Det Biovidenskabelige Fakultet til rette. 

 

 

 

Lise Cecilie Jakobsen

 

 

Tlf:

28536046

 

Email: lise@jakobsendanmark.dk

 

Linkedin profil