Hidtidig uddannelse:
2009 feb. - 2011 juni.
Msc. Food Science & Technology
Specialets titel:
Microbial safety and quality of mild yoghurts
Vejleder KU-LIFE: Nils Arneborg (na@life.ku.dk)
Vejleder Chr. Hansen A/S: Tina Hornbaek (dkthk@chr-hansen.com)
2009 juli-aug
Summer University – Danmarks Tekniske Universitet (DTU)
Fermentation Technology and Systems Biology
2009 feb.
Bachelor i fødevarevidenskab - Københavns Universitet
Fagpakke i Fødevarer, kvalitet og teknologi
Bachelorprojektets titel:
Prædiktiv mikrobiologi – Forudsigelse og styring af histaminforgiftning i fiskeprodukter.
Vejleder: Paw Dalgaard (pad@aqua.dtu.dk)
2008 feb-juni
Praktik i forbindelse med studiet
Slagteriskolen, Roskilde
Danisco A/S Brabrand (Kontaktperson:Jesper Kampp (jesper.kampp@danisco.com)
Slagteriernes forskningsinstitut (Kontaktperson: Mari Ann Tørngren (MAT@danishmeat.dk)
2005
Påbegynder bachelor studiet i fødevarevidenskab på KU-LIFE
2004
Kursus på Suhrs husholdningsskole af et halvt års varighed.
2001 – 2004
Virum Gymnasium
1-3g Matematik linje
Publiceret litteratur:
Dalgaard, P., Jakobsen, L. and Emborg, J. (2009). Interaction between histamine producing bacteria and prediction of biogenic amine formation in seafood. Abstract for poster presentation at 7th Symposium on Food Microbiology, Helsingør, 13-14 May 2009, Denmark.
Dalgaard, P., Jakobsen, L. and Emborg, J. (2009). Interaction between histamine producing bacteria and prediction of biogenic amine formation in seafood. Abstract for oral presentation at 96th Annual Meeting of International Association for Food Protection (IAFP), Grapevine, Texas, 12-15 July 2009, USA.
Kurser / Arrangementer :
Personlig branding (10/2010)
Personligt lederskab (10/2010)
Selværd og selvtillid - hit med noget mere af det! (09/2010)
Styrk din karriere gennem netværk (05/2010)
Personlig branding (04/2010)
Kend din type og dit talent (03/2010)
Gaven i kritik (03/2010)
Bliv direktør for dit eget liv (05/2009)
Nye mikrobiologiske analysemetoder (04/2009)
Hvordan forankres Lean hos Chr. Hansen A/S (04/2009)
Alt om sushi (02/2009)
The European Food Safety Authority (EFSA) – in a European and a Danish perspective (11/2008)
Det bedste af det bedste – Fødevarer de næste 50 år (11/2008)
Indkapslingsteknologier (10/2008)
Mad i oplevelsesøkonomien (03/2007)
Anden uddannelse:
2005 og 2006: Uddannet instruktør indenfor Aerobic, Step, Body toning, Thai bo og boldtræning hos Clubmix Education.
Erhvervserfaring:
2005 - ?
Arbejder som aerobicinstruktør hos bl.a. fitnessDK og FitnessWorld.
2004 - 2008
Arbejder som kantinevikar for vikarbureauet Temp team for diverse firmaer.
Diverse:
Derudover har jeg i hovedparten af studietiden på KU-LIFE været ”First contact buddy” for internationale studerende.
Denne funktion har bestået i at hjælpe internationale studerende ved Det Biovidenskabelige Fakultet til rette.
|